Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο “τοξοβόλος του Συντάγματος” Γιάννης Μιχαηλίδης!

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αναμένεται να αφεθεί ο κρατούμενος απεργός πείνας και δίψας Γιαννης Μιχαηλιδης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κρατούμενος προχώρησε σε απεργία πείνας από τις 12 Μαΐου και συνέχισε με απεργία δίψας από τις 10 Ιουνίου, διεκδικώντας το δικαίωμά του στην υφ’ όρων απόλυση και στην εκπαίδευση, αφού το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού δεν του είχε χορηγήσει από τις αρχές Μαΐου εκπαιδευτική άδεια, όπως όφειλε.

    Η αποφυλάκισή του αποφασίστηκε από το Συμβούλιο Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ η κατάσταση της υγείας του -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

    Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιουλίου του 2022 ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποφάσισε να αναστείλει την πρώτη απεργία πείνας, έπειτα από 68 ημέρες και μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας στο δίκαιο αίτημά του για αποφυλάκιση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι και γιατί χτίζουν ουρανοξύστες χωρίς παράθυρα – Δεν έχουν διαμερίσματα ή γραφεία

    Στο ανατολικό άκρο του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας, έξω...

    Πάτρα: To Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου το 28ο Forum Ανάπτυξης

    Το 28ο Forum Ανάπτυξης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στις...

    Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 19/11

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “O Άγιος...