Αράχωβα: Βράχος από το… πουθενά διέλυσε αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Άγιο είχαν οι επιβάτες αυτοκινήτου που ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με μεγάλο βράχο στο μέσον της διαδρομής Αράχωβας – Λιβαδίου το πρωί. Πρόκειται για σημείο όπου υπάρχουν προστατευτικά πλέγματα, ωστόσο ένα μεγάλο κομμάτι βράχου που έφυγε από πολύ ψηλά πέρασε στο δρόμο και προσγειώθηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

    Κι όλα αυτά ενώ το αμάξι κινούνταν κανονικά στο δρόμο! Είναι θαύμα ότι δεν υπήρξε τραυματισμός! Ζημιές, μικρότερες όμως, υπέστη και ένα δεύτερο όχημα που ακολουθούσε, καθώς επρόκειτο για παρέα με δύο ζευγάρια από Αθήνα που είχαν πάει βόλτα στην όμορφη περιοχή.

    Ειδοποιήθηκε η αστυνομία με την πυροσβεστική, ενώ μηχάνημα ΟΤΑ απομάκρυνε τα υπόλοιπα κομμάτια του βράχου από το οδόστρωμα. Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας κλείνει ο συγκεκριμένος δρόμος για επαναξιολόγηση της κατάστασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Με τι καιρό θα γίνει η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση

    Ο καιρός έκανε το χατήρι στην Πάτρα και παρότι...

    Γιατί προτιμάμε να αγοράζουμε καλλυντικά στα καταστήματα και όχι online

    Κατακλυζόμαστε από ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε είδους. Βομβαρδιζόμαστε από προσφορές...

    Από συνταξιούχοι… επενδυτές: Η Ευρώπη πιέζει για να βγουν οι αποταμιεύσεις από τις τράπεζες

    Τα χρήματα είναι πολλά. Οι εκτιμήσεις της Κομισιόν τα ανεβάζουν σε 10...

    Τραγωδία στις 2.30 τα ξημερώματα στην Πάτρα: Νεκρή 45χρονη σε τροχαίο στην Οβρυά – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

    Τραγωδία στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Οβρυά...