Αριάνα Γκράντε: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ντάλτον Γκόμεζ

    Ημερομηνία:

    Η Αριάνα Γκράντε παντρεύτηκε!

     

    Σύμφωνα με το TMZ, η πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με τον σύντροφό της, Ντάλτον Γκόμεζ, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος, ο γάμος έγινε στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Μοντεσίτο και το παρόν έδωσαν λιγότερα από 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των στενών συγγενών.

    Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μάλιστα, πολλές φορές το αγαπημένο ζευγάρι κοινοποίησε τρυφερά στιγμιότυπα στα social media, αφού πλέον δεν κρύβουν τον ερωτά τους.

    Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε την είδηση στο People. Ήταν μια μικρή τελετή, με λιγότερα από 20 άτομα, ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος. Το ζευγάρι και οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, συμπλήρωσε.

    TAGS

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απάτη στα social media: Μία στις δέκα διαφημίσεις στην Ευρώπη είναι παραπλανητική

    Η σκηνή επαναλαμβάνεται αθόρυβα, εκατομμύρια φορές τον μήνα: μια «μοναδική...

    Ηλεία: Ο πρόεδρος, τα 1.000 ευρώ και οι νύφες της Sugar town

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b1-1-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%cf%8d%cf%86%ce%b5%cf%82/

    Τέλος στο «μίνι καλοκαίρι» του χειμώνα: Η La Nina επηρεάζει τις Αλκυονίδες ημέρες

    Ο Φεβρουάριος, ο τελευταίος σταθμός του χειμώνα, δείχνει και φέτος...

    Αιτωλοακαρνανία: Πλημμύρισε ξανά το Νεοχώρι – Tριτοκοσμικές σκηνές με μαθητές (ΦΩΤΟ)

    Βυθίστηκε ξανά το Νεοχώρι μετά την πρωινή βροχόπτωση –...