Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε το πρωί της Τρίτης (30/12) ο Άρης Μουγκοπέτρος, μαζί με τον δικηγόρο του, Δημοσθένη Πέππα. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου ο γνωστός μουσικός κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής.
Σε ερώτηση για το τι συνέβη την ημέρα που πήγε να επισκεφτεί τα παιδιά του, ο Άρης Μουγκοπέτρος εξήγησε ότι: «Καταρχήν, δεν υπήρχε λόγος ενημέρωσης, γιατί το μισθωτήριο που λένε ότι έχει αλλάξει, έγινε χωρίς να το γνωρίζω εγώ και επίσης χωρίς να έχω κάνει αποδοχή του μισθωτηρίου.
«Θα παλέψω για τα παιδιά μου»
Επιπλέον, ο Άρης Μουγκοπέτρος ανέφερε πως: «Καταρχήν, είπαν ότι εγώ είπα πως “θα δεις τι θα γίνει”. Επί μιάμιση ώρα δηλαδή η λεκτική μου βία ποια ήταν; “Θα δεις τι θα γίνει, θα δεις τι θα γίνει, θα δεις τι θα γίνει”; Για μιάμιση ώρα αυτό έκανα δηλαδή, έτσι; Νομίζω ότι εντάξει, υπήρξα πολύ βλάκας στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο».
«Στο βίντεο που έδειξαν, επιλεκτικά τα βίντεο, και καλά ότι αυτά ήταν που έπρεπε να δείξουν, μέσα η γυναίκα μου λέει, επειδή είχα πάει με τον αδελφό μου: “Ναι, να έρθεις να πάρεις το απόγευμα τα παιδιά, μαζί με τον αδελφό σου, αλλά να έχετε βάλει τα καθισματάκια, πίσω για τα παιδιά”.
Ακόμα, ο καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι: «Καλός σύζυγος μπορεί να μην υπάρξω, αλλά πατέρας ήμουν από τους καλύτερους, και είμαι από τους καλύτερους και θα παλέψω για τα παιδιά μου!
Ξέρετε τι με πονάει πιο πολύ; Ότι πήγα μέσα στο σπίτι και η μία η μικρή, επειδή τυγχάνει να μου μοιάζει σε πολλά, μου το κράτησε όταν πήγα στο σπίτι και δεν ήρθε να με πάρει αγκαλιά. Και αλήθεια εκεί μηδένισαν όλα μου τα συναισθήματα για αυτούς τους ανθρώπους και είπα ότι εγώ θα δώσω την ψυχή μου για τα παιδιά μου, όπως έκανα από την αρχή που ήρθαν στη ζωή. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».




