ΑΡΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ: Μοιράζονται πάνω από 450 μερίδες κάθε μέρα

    Ημερομηνία:

    Η φτώχεια ταλανίζει την κοινωνία της Πάτρας και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο μέσα από τα στοιχεία του Κοινωνικού Οργανισμού, αλλά και μέσα από αυτά της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

    Στον Άρτο της Αγάπης οι μερίδες φαγητού που δίνονται σε καθημερινή βάση έχουν ξεπεράσει τις 450 που αποτελεί μία αυξητική τάση σε σύγκριση με το περασμένο έτος που οι μερίδες έφταναν τις 400.

    Το φαγητό δίνεται από την δομή της Ιεράς Μητρόπολης σε πακέτα τις μεσημεριανές ώρες με τους δικαιούχους να πηγαίνουν πολλές φορές στα κρυφά για μην τους δει κανείς γνωστός τους.

    Κι όλα αυτά τη στιγμή που στις τοπικές ενορίες της Πάτρας, σε αυτή της Αγίας Σοφίας και της Αγίας Τριάδας μοιράζονται πάνω από 1.800 μερίδες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυψέλη: Στη φυλακή οδηγείται η 16χρονη για την επίθεση με μαχαίρι σε συμμαθήτριά της

    Τον δρόμο που οδηγεί στη φυλακή, έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας, στη...

    Χειμωνιάτικα Χριστούγεννα σε Πάτρα και Αχαϊα: Βροχές και χιόνια στα ορεινά μετά τις 23 Δεκεμβρίου (Ηχητικό)

    Σε τροχιά χειμωνιάτικου καιρού μπαίνει η χώρα τις τελευταίες...

    Eurovision 2026: Η απόφαση της Αυστρίας για τις σημαίες, τις αποδοκιμασίες και τα τεχνητά χειροκροτήματα

    Η Αυστρία ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ενόψει της Eurovision...

    Πληρώνονται κανονικά οι αγρότες, μετά το τεχνικό πρόβλημα με τις παρακρατήσεις των εισφορών

    Κανονικά πραγματοποιούνται πλέον οι πληρωμές των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ...