Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Όταν ο Χρήστος Δάντης μπήκε στη ζωή μου, είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα»

    Ημερομηνία:

    Για τη σχέση της με το Χρήστο Δάντη μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου σε πρόσφατη συνέντευξή της. Πιο συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρίστρια βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο, στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», όπου  αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία που αποκόμισε από το ριάλιτι επιβίωσης, όσο και στην γνωριμία της με τον γνωστό ταργουδιστή.

    GLEARNET

    «Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον “Θυμό”, που είπε στο “Στην Υγειά μας”. Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το “Στην Υγειά μας”. Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία»,  είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

    Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια πρόσθεσε ότι: «Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι “αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό”». 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αντιπάλους, τα δεξιά στεγανά και οι εντολές στους υπουργούς – Η παρέμβαση στην Κοπεγχάγη

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μηνύματα που έστειλε από το υπουργικό συμβούλιο,...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/10/2025

    15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2025...

    Πάτρα: Θρήνος για την Ακριβή Κοσπέτα

    Συνεχίζεται ο θρήνος για την 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών...

    Θεσσαλονίκη: 27χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της επειδή συνάντησε τον πρώην σύζυγό της

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, ο οποίος τη χτύπησε...