spot_img

ΑΣΗΜΙΝΑ ΖΑΝΙΑ: Δεν χρειάζονται αφορισμοί και αντιπαλότητες…

Ημερομηνία:

Η πνευμονολόγος Ασημίνα Ζανιά έκανε μια  ανάρτηση   σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή της πανδημίας, με αφορμή τις εκατέρωθεν “μάχες” στο διαδίκτυο για γιατρούς κλπ:

Ένας συνάδελφος και συμφοιτητής μου, ιδιώτης πνευμονολόγος πριν λίγους μήνες πέθανε,μόλις 43 ετών. Εξέτασε ασθενή με Covid και κόλλησε.
Ένας άλλος συνάδελφος ιδιώτης πνευμονολόγος από το Βόλο, περιέγραψε χθες τα όσα έζησε στις γιορτές όταν διασωληνώθηκε για 15 ημέρες. Κόλλησε κι εκείνος μετά από εξέταση ασθενούς με Covid.
Έχω πει πολλές φορές ότι οι συναδέλφοι στα δημόσια νοσοκομεία δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα με αυταπάρνηση.
Το ίδιο κάνουν και χιλιάδες συνάδελφοι στο πρωτοβάθμια επίπεδο υγείας. Το 90% των ασθενών με covid δεν νοσηλεύεται. Για να περάσουν τη νόσο χωρίς επιπλοκές, παρακολουθούνται καθημερινά από έναν ιδιώτη γιατρό.
Αυτή η προσπάθεια αυτόν τον χρόνο της πανδημίας, ήταν το ανάχωμα που συνέβαλε στο να κρατηθεί όρθιο το σύστημα.
Είναι μια κρίσιμη στιγμή, δεν χρειάζονται αφορισμοί και αντιπαλότητες. Ούτε λιθοβολισμοί εκατέρωθεν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαΐα: Έφυγε η Γιαννούλα Στάμου, μητέρα 10 παιδιών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η...

Λένα Ζευγαρά: Μακάρι να με ευλογήσει κάποια στιγμή ο Θεός να κάνω οικογένεια, αλλά όχι τώρα

Μία εξομολόγηση για την επιθυμία της να αποκτήσει οικογένεια...

Συνελήφθη ο 26χρονος που χτύπησε με ρόπαλα την πρώην σύζυγό του και τον πατέρα της

Στη σύλληψη του 26χρονου, ο οποίος τα ξημερώματα του...

 Αδιανόητο περιστατικό σε κηδεία – Μεθυσμένος ο άνδρας που εισέβαλε γυμνός σε κηδεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%b7%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b7%ce%b4%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b8%cf%85/