Ασπασία Ρηγοπούλου: Η νέα διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων

    Ημερομηνία:

    Φημολογούνταν καιρό, αλλά χθες επιβεβαιώθηκε με τη σχετική δημοσίευση σε ΦΕΚ. Η Ασπασία Ρηγοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα διοικήτριας στο Καραμανδάνειο. Η αλήθεια είναι ότι αναλαμβάνει σε μία δύσκολη περίοδο για το παιδιατρικό μας νοσοκομείο καθώς είναι γνωστά τα πολλά μέτωπα που έχει ανοικτά.

    Βέβαια, η κ. Ρηγοπούλου, έχοντας εργαστεί στο δημόσιο σύστημα υγείας επί σειρά ετών, σήμερα είναι διευθύντρια ΕΣΥ ακτινολογίας και επιστημονικά υπεύθυνη του Μαγνητικού Τομογράφου στον «Αγιο Ανδρέα», έχει εμπειρία και γνώση του δημοσίου συστήματος και των ανθρώπων που το υπηρετούν. Παράλληλα, είναι εργατική, διαλλακτική, εύστροφη, συνεργάσιμη, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά, επομένως είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στα δύσκολα μέτωπα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Θετικό ότι η αμυντική θεώρηση της Ευρώπης εκτείνεται σε 360 μοίρες όπως ζητούσε η Ελλάδα

    Στα ζητήματα της αμυντικής θωράκισης της Ευρώπης, των ευρωπαϊκών...

    Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 36 συλλήψεις- Δεσμεύτηκαν 29 τραπεζικοί λογαριασμοί

    Σε τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ζημιά που προκλήθηκε...

    Γιατί τα σκυλιά στην Ιαπωνία ζουν περισσότερο

    Ενώ η μέση διάρκεια ζωής των σκύλων σε πολλές...