Αστυνομικός σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας – Η μηχανή του «καρφώθηκε» σε κολώνα

    Ημερομηνία:

    Σοκ στην Καρδίτσα από τον τραγικό θάνατο αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας. Ο άτυχος 51χρονος της ομάδας «Ζ» ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες.

    Σύμφωνα με το Trikalanews.gr ο άτυχος αστυνομικός Α.Χ. 51 ετών, υπηρετούσε στην ομάδα «Ζ» στην Καρδίτσα και βρισκόταν σε υπηρεσία. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής. Αυτή βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα ο 51χρονος αστυνομικός να σκοτωθεί ακαριαία.

    Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. έχει βυθιστεί στο πένθος. Όλοι μιλάνε για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και ικανό αστυνομικό.

    Ο άτυχος άνδρας που είχε μόλις αναλάβει απογευματινή βάρδια ήταν παντρεμένος με γυναίκα αστυνομικό και είχαν αποκτήσει δύο κόρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: Ανάδοχος το καλοκαίρι για ένα σημαντικό έργο στο Πανεπιστήμιο – φωτό πώς θα αλλάξει

    Το Πανεπιστήμιο αλλάζει όψη και μεταμορφώνει τους εξωτερικούς χώρους....

    Εσωκομματικές Ν.Δ την Κυριακή-Πού θα ψηφίσουν τα 18.000 μέλη στην Αχαΐα

    Η τοπική κομματική οργάνωση της Αχαΐας, βρίσκεται στο επίκεντρο...

    Πάτρα: Διαγωνισμός σχεδίου προσβασιμότητας ΑμΕα

    Διαγωνισμός σχεδίου, με τίτλο «Ζωγραφίζω-Αποστιγματίζω», πραγματοποιείται από την Περιφερειακή...

    Δυτική Ελλάδα: Εκτροπή ΙΧ – Επεσε πάνω στις μπάρες! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εθνική...