Αστυνομικός της Βουλής: Στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα μεταφερθούν τα τρία κορίτσια – «Δεν τα επισκέπτεται κανείς»

    Ημερομηνία:

    Τον… δρόμο για τις δομές παίρνουν τα παιδιά του αστυνομικού της Βουλής, που κατηγορείται για την κακοποίηση τόσο των ίδιων, αλλά και της συζύγου του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, τα τρία κορίτσια θα μεταφερθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ το 2χρονο παιδάκι θα μεταφερθεί στο «Μητέρα».

    Το 12χρονο κοριτσάκι – κατά πληροφορίες του προέδρου – είναι σε άσχημη κατάσταση και υποστηρίζεται με θεραπευτική αγωγή, ενώ όλα τα κορίτσια ζητάνε αν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάποιο κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν με κάποιον συγγενή ή την μητέρα τους (αλλά απαγορεύεται από τον Εισαγγελέα).

    «Όλο το προσωπικό τα φροντίζει πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νιώσουν τα Χριστούγεννα. Τα πάμε βόλτες, στόλισαν δέντρο μαζί μας και τα παίρνουμε αγκαλιές», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννάκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Πούτιν θέτει τον παράγοντα Κίνα στις εγγυήσεις – «Όχι» στην αποστολή στρατού στην Ουκρανία λέει ο Τραμπ

    Σύμφωνα με τo Axios ο  Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο,...

    Γάζα: Το σχέδιο εκεχειρίας που αποδέχτηκε η Χαμάς, οδηγεί σε μόνιμη κατάπαυση πυρός, λέει το Κατάρ

    Η πρόταση των Αράβων μεσολαβητών που αποδέχθηκε χθες η...

    Η φωτογραφία που ξεγύμνωσε την Ευρώπη

    Παναγιωτόπουλος Γιώργος Καθηγητής, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών   Η αφορμή για...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...