Αστυνομικός της Βουλής: Στην «Κιβωτό του Κόσμου» θα μεταφερθούν τα τρία κορίτσια – «Δεν τα επισκέπτεται κανείς»

    Ημερομηνία:

    Τον… δρόμο για τις δομές παίρνουν τα παιδιά του αστυνομικού της Βουλής, που κατηγορείται για την κακοποίηση τόσο των ίδιων, αλλά και της συζύγου του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, τα τρία κορίτσια θα μεταφερθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ το 2χρονο παιδάκι θα μεταφερθεί στο «Μητέρα».

    proliptikes
    Το 12χρονο κοριτσάκι – κατά πληροφορίες του προέδρου – είναι σε άσχημη κατάσταση και υποστηρίζεται με θεραπευτική αγωγή, ενώ όλα τα κορίτσια ζητάνε αν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάποιο κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνήσουν με κάποιον συγγενή ή την μητέρα τους (αλλά απαγορεύεται από τον Εισαγγελέα).

    «Όλο το προσωπικό τα φροντίζει πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νιώσουν τα Χριστούγεννα. Τα πάμε βόλτες, στόλισαν δέντρο μαζί μας και τα παίρνουμε αγκαλιές», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννάκος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ μετά τις 9 το βράδυ

    Η ορθότητα των αποφάσεών μας, εξαρτάται άμεσα με τον...

    Σπαγγέτι με χταπόδι, κουκουνάρι και σταφίδες

    Υλικά 80ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2...

    Λίμπιντο: Τips που «ξεκλειδώνουν» ανεξερεύνητες επιθυμίες και οδηγούν σε οργασμό

    Οι γκουρού του σεξ έχουν προειδοποιήσει ότι μια συχνά...

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Παρουσίαση βιβλίου για τον Κ.Π. Καβάφη στην Πάτρα

    Οι εκδόσεις Opportuna παρουσιάζουν στην Πάτρα τον συλλογικό τόμο...