Άσυλο Ανιάτων: Άμεσες ενέργειες του Γιάννη Καρβέλη για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στο ίδρυμα

    Ημερομηνία:

    Μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοιού στο Άσυλο Ανιάτων ανέλαβε η Διοίκηση της 6η Υ.ΠΕ. Ο Διοικητής Γιάννης Καρβέλης κινήθηκε άμεσα και με δική του εντολή αφενός ομάδα του ΕΟΔΥ θα παραβρεθεί σήμερα στο προαναφερόμενο  κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων, στην Άνω Πόλη για να προχωρήσει σε μοριακούς προκειμένου να εντοπιστούν ελέγχους τόσο των φιλοξενούμενων όσο και των εργαζόμενων έγκαιρα νέα κρούσματα και να περιοριστεί η διασπορά της νόσου.

    Αφετέρου, ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής Πατρών και Αντιπρύτανης του Παν/μίου Πατρών Μάρκος Μαραγκός μαζί με την επίκουρη καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας του Παν/μίου Πατρών Καρολίνα Ακινόσογλου θα σπεύσουν στο Άσυλο Ανιάτων για  συστάσεις και κατευθύνσεις  σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης της νόσου, ενώ θα βρίσκεται μαζί τους και η Αγγελική Κανελλοπούλου, πρόεδρος του ΕΚΑΒ για να συντονίσει, ενδεχομένως, διακομιδές  των ασθενών, σε περίπτωση που χρήζουν νοσηλείας.

    Άλλωστε, «Ο περιορισμός της διασποράς  του κορονοιού σε δομές φιλοξενίας ευπαθών  ηλικιακών ομάδων απαιτεί έγκαιρη παρέμβαση και συντονισμένες διαδικασίες» όπως δήλωσε και ο  ίδιος ο Διοικητής Γιάννης Καρβέλης.

    Άσυλο Ανιάτων: Άμεσες ενέργειες του Γιάννη Καρβέλη για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στο ίδρυμα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νέος σεισμός

    Σεισμός μεγέθους 3,9 της κλίμακας της Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά. Σύμφωνα...

    e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ολες οι πληρωμές έως τις 18 Ιουλίου 2025

    Συνολικά 69.428.596,38 ευρώ θα καταβληθούν σε 64.198 δικαιούχους από τις 14 έως...

    Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός κάνουν διακοπές στους Παξούς: Δέκα χρόνια μετά επιστρέφω εδώ με τον άντρα μου

    Στους Παξούς απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας...

    Συνελήφθη γνωστός TikToker για εκβιασμό – Χτύπησε αστυνομικούς στην προσπάθεια να διαφύγει της σύλληψης

    Στη σύλληψη γνωστού TikToker, ο οποίος εμφανιζόταν ως «μεσολαβητής» σε...