Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

    Ημερομηνία:

    Αθώα, λόγω αμφιβολιών, κρίθηκαν τα δύο αδέλφια που δικάστηκαν ενώπιον του ΜΟΔ ως οι δράστες της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

    Ο 49 ετών, μεγαλύτερος αδελφός, κρίθηκε από το δικαστήριο αθώος κατά πλειοψηφία 5 προς 2. Κατά της αθώωσης ψήφισαν ο πρόεδρος και μία σύνεδρος, οι οποίοι διατύπωσαν την άποψη ότι πρέπει κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας να κηρυχθεί ένοχος για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία και οπλοφορία και αθώος για οπλοχρησία.

    Ο μικρότερος αδελφός, 41 ετών, κηρύχθηκε αθώος με πλειοψηφία 6 προς 1. Κατά τάχθηκε σύνεδρος, η ίδια που μειοψήφησε με τον πρόεδρο και για τον πρώτο κατηγορούμενο, η οποία έκρινε υπέρ της ενοχής.

    Με την απόφαση του το δικαστήριο, δεν αποδείχθηκε την εισαγγελική πρόταση που ζήτησε ενοχή για τους δύο αδελφούς, θεωρώντας πως αυτοί δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο σε εκτέλεση εντολής η οποία αφορούσε την επαγγελματική ιδιότητα του θύματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...