Αττική Οδός: Επίθεση με πέτρες σε όχημα οικογένειας – Μια το πέτυχε στο παρμπρίζ

    Ημερομηνία:

    Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε στην Αττική Οδό μία δικηγόρος μαζί με τα δύο παιδιά της, όταν την ώρα που οδηγούσε δέχθηκε πέτρες από κάποιον που ήταν κρυμμένος πάνω σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τα θραύσματα ο γιος της που κάθονταν στη θέση του συνοδηγού.

    Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στο ύψος της γέφυρας Λιοσίων. Μια δικηγόρος, επέστρεφε από το Ναύπλιο με τα δύο της παιδιά, οδικώς, με το αυτοκίνητό της. Η οδηγός καθώς κινούνταν στην Αττική Οδό – δρόμο ταχείας κυκλοφορίας – με ταχύτητα περίπου 90 χλμ.

    Ξαφνικά, ένιωσε ένα δυνατό χτύπο στο αυτοκίνητο όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το θύμα της επίθεσης.

    Φλίγκος

    Διατήρησε την ψυχραιμία της η οδηγός

    Η πέτρα χτύπησε από ψηλά το αυτοκίνητό της ενώ ήταν εν κινήσει.

    Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μία από τις πέτρες έσπασε το παρμπρίζ από την πλευρά του συνοδηγού, όπου καθόταν ο γιος της γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Η οδηγός ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία της και σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να κινδυνεύσουν τα δύο της παιδιά και η ίδια. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες αναμένεται να διερευνήσουν το συμβάν.

    Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στους δρόμους ή τους σιδηροδρόμους της Αττικής, ενώ και η ίδια η δικηγόρος δήλωσε πως της μετέφεραν από την Αττική Οδό πως έχει ξανασυμβεί να πετούν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και δυστύχημα με μεγάλες ταχύτητες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...