AXAΪΑ: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού.

    Για αύριο Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) για το ευρύ κοινό.

    Γι τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00)  για το ευρύ κοινό.

    Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθεί το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  διενεργούνται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ, με rapid tests.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Οι συχνότερες μορφές απάτης και πώς να προφυλαχτείτε

    Με αφορμή την αύξηση των περιστατικών εξαπάτησης  πολιτών από επιτήδειους, η...

    Τι είναι το slut-shaming; – Μία κοινωνία που στιγματίζει την σεξουαλική ελευθερία των γυναικών

    Το slut-shaming δεν είναι κάτι καινούργιο. Στο μυθιστόρημα The Scarlet Letter...

    Τα πιο αποτρόπαια ανθρώπινα πειράματα στην ιστορία

    Αυτές οι δοκιμές αντικατοπτρίζουν συχνά τη σκοτεινή πλευρά των...