AXAΪΑ: Βιντεοσκόπησαν παράνομο ζευγάρι μέσα σε ΙΧ… και μετά τους λήστεψαν απειλώντας τους

    Ημερομηνία:

    Δεν έχει προηγούμενο η ληστεία που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια περιοχή της Αιγιαλείας σε βάρος ενός παράνομου ζευγαριού καθώς, πριν τους χτυπήσουν και αρπάξουν μεγάλο ποσό, οι δράστες τράβηξαν… βίντεο τα θύματα τα οποία γνώριζαν και απείλησαν να το δημοσιοποιήσουν!

    Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στον άνδρα και την γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, τους χτύπησαν και άρπαξαν 950 ευρώ. Στην συνέχεια, τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή πετώντας εναντίον τους πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ ο ένας απείλησε τον άνδρα ότι θα αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο στο οποίο τον είχε καταγράψει με την παράνομη σύντροφό του!

    Παρ’ όλα αυτά, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και εκείνοι εντόπισαν το ίδιο βράδυ στο Αίγιο δυο από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τάκης Ζαχαράτος: «Απομάκρυνα ανθρώπους από το πλάι μου και πάω για άλλα»

    Ο γνωστός καλλιτέχνης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου για τις...

    ΠΑΤΡΑ: Smart Park στον περιβάλλοντα χώρο του Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου

    Το τμήμα στην δεξιά πλευρά του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου,...

    ΠΑΤΡΑ: Εχουν κρύψει τον σηματοδότη

    Δικαιολογημένη η απορία αναγνώστη μας που κινούμενος στο κέντρο...

    ΠΑΤΡΑ: Τους έφαγε η βρώμα

    Την φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης της «Πολιτείας» επισημαίνοντας: «Μας...