Αύριο Τρίτη η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου – Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

    Ημερομηνία:

    Σοκαριστική η κατάληξη του επεισοδίου την Παρασκευή το πρωί στο Νοσοκομείο Αιγίου! Ο 43χρονος αιγιώτης Περικλής Νικολάου που χτύπησε με γροθιά τον ορθοπεδικό γιατρό Παναγιώτη Σαμαρά και έφυγε για να μη συλληφθεί, εξέπνευσε Κυριακή απόγευμα εντελώς αναπάντεχα. Ο ίδιος άνδρας κατέληξε σήμερα, αφού επέστρεψε στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας έντονους πόνους.

    Ο 43χρονος, εμφανώς καταβεβλημένος και με έντονους πόνους, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αιγίου συνοδευόμενος από τον αδελφό του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

    Το αρχικό επεισόδιο έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 43χρονος (που είχε στην πλάτη του καταδικαστικές αποφάσεις ενώ είχε εκτίσει ποινή και στη φυλακή) προσήλθε στο νοσοκομείο για εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαφώνησε έντονα με τον γιατρό για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του, με τη λογομαχία να εξελίσσεται γρήγορα σε βίαιη επίθεση.

    Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό. Ο δράστης, ωστόσο, είχε ήδη αποχωρήσει από το νοσοκομείο και αναζητούνταν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέμενε κρυμμένος τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

    Σήμερα, η υπόθεση πήρε δραματική τροπή. Ο Περικλής μεταφέρθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αιγίου, χωρίς να είναι ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

    Έχει ήδη ζητηθεί παρέμβαση της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Βροχές το Σαββατοκύριακο, oι δύο διαταραχές που θα επηρεάσουν τη χώρα ως την εβδομάδα των Χριστουγέννων

    Δύο διαταραχές αναμένεται να επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της...

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι ως ηθικοί αυτουργοί για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα

    Ύστερα από μια μαραθώνια ανακριτική διαδικασία που διήρκεσε περισσότερες...

    Δείτε βίντεο: Ακόμη και στους -45 βαθμούς Κελσίου, η πιο κρύα πόλη του κόσμου λειτουργεί κανονικά

    Στην πιο κρύα μεγάλη πόλη του κόσμου, το Γιακούτσκ στα...

    Ο Τραμπ κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του BBC ζητώντας του αποζημίωση 10 δισ. δολαρίων

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση χθες Δευτέρα εναντίον...