Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Ημερομηνία:

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας μπορούν να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή της. Το ευχάριστο όμως είναι ότι υπάρχουν λύσεις.

    Πολλές γυναίκες προβληματίζονται παρατηρώντας τα σημάδια του χρόνου όχι μόνο στην εμφάνισή τους, αλλά και στη σεξουαλική τους ζωή.

    Στις μικρές ηλικίες ο κολπικός ιστός είναι ελαστικός και παχύς, στην εμμηνόπαυση όμως με τα φθίνοντα επίπεδα των οιστρογόνων, ο κολπικός ιστός λεπταίνει και οι γυναίκες συχνά παρουσιάζουν έλλειψη ελαστικότητας του κόλπου, πόνο κατά την επαφή και συνακόλουθα μείωση της σεξουαλικής απόλαυσης.

    Με το πέρασμα του χρόνου η χαλάρωση των ιστών του ανθρώπινου σώματος είναι αναπόφευκτη. Συχνά μας διαφεύγει ότι το σώμα μας γερνάει από μέσα με τον ίδιο ρυθμό που γερνάει και απέξω.

    Υπάρχει ωστόσο μια άσκηση που βοηθά τις γυναίκες να επιμηκύνουν τη σεξουαλική τους νεότητα.

    Οι ασκήσεις που βοηθούν είναι περισσότερο γνωστές ως ασκήσεις Kegel και ο σκοπός τους είναι η εκγύμναση και η τόνωση του πυελικού εδάφους ούτως ώστε να τεθεί υπό μεγαλύτερο έλεγχο το πρόβλημα της ακράτειας που συνήθως συνυπάρχει. Παράλληλα όμως ενδυναμώνουν τους μυς του κόλπου

    Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να κατανοήσουν ποιους ακριβώς μύες πρέπει να γυμνάσουν με τις εν λόγω ασκήσεις.

    Για να το κατανοήσετε δοκιμάστε να σταματήσετε και να ξανά ξεκινήσετε την ούρησή σας. Οι μύες που χρησιμοποιείτε για να το κάνετε είναι αυτοί που πρέπει να γυμνάσετε. Προσπαθείτε να κάνετε αυτές τις κινήσεις των μυών όποτε μπορείτε π.χ. ενώ κάθεστε, ενώ οδηγείτε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΝΔΡ. ΧΟΡΜΠΑ  ΕΤΩΝ 69  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-10-2025...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

    Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών, μετά...

    Champions League: Διαστημική Παρί, 7-2 τη Λεβερκούζεν, τρομερή Αϊντχόφεν, 6-2 τη Νάπολι και περίπατος της Άρσεναλ, 4-0 την Ατλέτικο

    Η επιστροφή στη δράση του Champions League ήταν πραγματικά απολαυστική καθώς...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η γενναία εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

    «Σάς την έσκασα» συνήθιζε να λέει, με παιδική σχεδόν...