Αυτή είναι η φωτογραφία με την οποία οι μαστροποί πουλούσαν τη 17χρονη Αμάντα

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Τις εφιαλτικές πόζες της 17χρονης Αμάντας στο site γνωριμιών, μέσω του οποίου την εξέδιδε ο 58χρονος Αλβανός, για να κάνει… promo των ροζ υπηρεσιών της, αλίευσε η «Espresso» και τις φέρνει σήμερα στο φως!

    Η φωτογραφία-σοκ, που μοιάζει με γροθιά στο στομάχι, απεικονίζει το ανήλικο κορίτσι να ποζάρει με αισθησιασμό στον φακό, φορώντας κατακόκκινα σέξι εσώρουχα!
    Στη ροζ αγγελία που αναρτήθηκε στις 4 Ιουνίου, μία ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, η Αμάντα «πλασάρεται» ως 22χρονη Ρουμάνα, με το όνομα «Εύα».

    «Μία πραγματική κούκλα από τη Ρουμανία, με υπέροχο σώμα και κουκλίστικο πρόσωπο, έρχεται κοντά σου να σου προσφέρει απλόχερα την απόλυτη ηδονή. Μην αργείς, πάρε την» γράφει η αγγελία.

    Αυτή είναι η φωτογραφία με την οποία οι μαστροποί πουλούσαν τη 17χρονη Αμάντα

    Ο 58χρονος Αλβανός προαγωγός, ο οποίος παγίδευσε τη 17χρονη και την έριξε στα δίχτυα αδίστακτων σωματεμπόρων, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή. Απολογούμενος στον ανακριτή, αρνήθηκε ότι άρπαξε και εξέδιδε με τη βία την κοπέλα. Οπως είπε, η 17χρονη του είπε ότι είναι 20 χρόνων και ισχυρίστηκε ότι του έδειξε και πλαστή ταυτότητα, με ψευδή ημερομηνία γέννησης. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το θύμα τού ζήτησε να εκδίδεται αντί αμοιβής. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Αμάντα στην Αστυνομία, ο 58χρονος την κρατούσε αιχμάλωτη, την εξανάγκαζε να εκδίδεται μέσω του site, τη χτυπούσε και είχε φτάσει στο σημείο να την απειλήσει με όπλο!

    «Πληρώθηκα 210 ευρώ. Μόλις βγήκα από το ραντεβού, ένιωθα πολύ άσχημα, ενώ αμέσως έδωσα όλα τα χρήματα στον… Είχαμε αποφασίσει από πριν ότι όλα τα χρήματα που θα βγάζω θα τα δίνω στον… να τα διαχειρίζεται και ό,τι ήθελα θα μου το έπαιρνε αυτός» κατέθεσε η 17χρονη, η οποία γνώρισε από πολύ μικρή το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον ετεροθαλή αδελφό της και σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πατριό της!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κύπελλο: Το ντέρμπι των “αιωνίων” κρίθηκε στο 94′ με Μουζακίτη – Ματς – “θρίλερ”

    Με ήρωα τον Χρήστο Μουζακίτη που σκόραρε με ένα...

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 2027 ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ και ο κατώτατος στα 950 ευρώ

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι θα επιτύχει τον...

    Πυροβόλησαν φλαμίνγκο στον Λαγκαδά – 7 παρόμοια περιστατικά τον Ιανουάριο

    Ένα φλαμίνγκο πυροβόλησαν άγνωστοι στην περιοχή του δήμου Λαγκαδά,...

    5,2 R στη Σαντορίνη – Ο ισχυρότερος σεισμός έως τώρα!

    Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 21:09 της Τετάρτης στον...
    Best Shop