Αυτό είναι το νέο «κοστούμι» των συνωμοσιολόγων – Μπλοκάρει τα… ραδιοκύματα

    Ημερομηνία:

    Ζούμε σε μια εποχή που πολλά λέγονται και ακόμα πιο πολλά πιστεύουμε – είτε έχουν δόση αλήθειας είτε όχι. Πόσες φορές δεν έχετε κάνει κουβέντα με κάποιον που σας εξηγεί πώς οι κυβερνήσεις, οι ισχυροί και οι… ιλουμινάτοι μας παρακολουθούν σε κάθε μας βήμα; Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί όταν μιλάτε στο κινητό «λες κάποιος να με ακούει;»; Ο κόσμος των συνωμοσιολόγων είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός. Και αυτό το κοστούμι τους ταιριάζει απόλυτα.

    Και κάπου εδώ μπαίνει στο «παιχνίδι» η Vollebak. Η βρετανική εταιρεία ρούχων παρουσίασε το νέο της κοστούμι (το λες και φόρμα) το οποίο είναι φουτουριστικό, φτιαγμένο όλο από ασήμι και -εδώ είναι η καινοτομία- μπλοκάρει τα ραδιοκύματα ώστε να μην μπορεί κανείς να σας παρακολουθήσει κανείς.

    Αυτό είναι το νέο «κοστούμι» των συνωμοσιολόγων – Μπλοκάρει τα… ραδιοκύματα

    Η Vollebak επέλεξε για το συγκεκριμένο κοστούμι το υλικό που χρησιμοποίησε η NASA για το rover  Curiosity, το οποίο εξερευνά τον πλανήτη Άρη.

    Το «Shielding Suit», όπως ονομάζεται, έχει ειδικές τσέπες για το κινητό που μπλοκάρουν την ανίχνευση. Η Vollebak, η οποία είναι γνωστή για τα «ρούχα του μέλλοντος» που κατασκευάζει, επέλεξε για το συγκεκριμένο κοστούμι το υλικό που χρησιμοποίησε η NASA για το rover  Curiosity, το οποίο εξερευνά τον πλανήτη Άρη.

    Και ένα τέτοιο πρωτοποριακό κοστούμι, ήταν αναμενόμενο, πως δεν θα ερχόταν φθηνά: τα 4.800 ευρώ αγγίζει η τιμή του.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Δύο ασθενοφόρα στην Βότση – Πεσμένα άτομα στο έδαφος – φωτο

    Διπλό συμβάν στην οδό Ρήγα φεραίου και Βότση στις...

    Κολοράντο: 18χρονος βρέθηκε νεκρός σε καμινάδα επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του

    Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του Τζόσουα Μάνταξ, του...

    Σκάνδαλο στην ιταλική μόδα: Έρευνες για εκμετάλλευση Κινέζων εργατών στις Gucci, Versace και άλλες εταιρείες

    Δεκατρείς μεγάλες εταιρείες ειδών πολυτελείας, όπως οι Gucci, Versace...

    Δείτε εντυπωσιακές φωτο: Πώς στολίστηκε η Καλαμάτα για τα Χριστούγεννα

    Τις φωτογαφίες ανέβασε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος...