Αυτός είναι ο 46χρονος αστυνομικός που «έσβησε» εν ώρα υπηρεσίας

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει σκορπίσει η ξαφνική απώλεια του 46χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, που υπηρετούσε για χρόνια στη πόλη της Χαλκίδας.
    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον θάνατο του 46χρονου αστυνομικού ο οποίος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας.

    Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Μάρκου και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αριστείδης Καψιώχας.

    Ο 46χρονος αστυνομικός είχε ασχοληθεί επίσης ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο παίζοντας και στον Ηρακλή Ψαχνών παλαιότερα. μάλιστα, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του.

    Ο 46χρονος διέμενε στα Ψαχνά και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/