Αυτός είναι ο 47χρονος που “καθάρισαν” στην Καλαμάτα

    Ημερομηνία:

    Με το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος που έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας και κατέληξε το νοσοκομείο μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πριν τον πυροβολισμό προηγήθηκε ξυλοδαρμός του 47χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

    Φλίγκος
    kalamata1

     

    GLEARNET

    Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

    Συμπλοκή με πυροβολισμό στο κέντρο της Καλαμάτας

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο με το οποίο έκλεισαν το δρόμο του μοτοσυκλετιστή υποχρεώνοντάς τον να σταματήσει στη διασταύρωση Ύδρας και Σόλωνος και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα. Αμέσως μετά, ο ένας πυροβόλησε τον 47χρονοκ έπειτα μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

    kalamata_pyrovolismoi_arthro
    kalamata_pyrovolismoi_xr
    kalamata_pyrovolismoi__2_
    kalamata_pyrovolismoi__1_

    Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου

    13,14 Σεπτεμβρίου (από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ....

    Πάτρα: Δεν έχει τελειωμό η “άγρια” κατάσταση στη Γούβα

    Καταστάσεις «Μπρονξ» ζούνε στην περιοχή της Γούβας όσοι μένουν...

    Πάτρα: Γιορτή Σαρδέλας στον Φάρο την Κυριακή 14/9

    Αυτή την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025, ο Φάρος γίνεται το πιο...

    Πάτρα: Σοκάρουν τα βίντεο από το επεισόδιο στην Αγίας Σοφίας! Αστυνομικοί “τσίμπησαν” και το δεύτερο άτομο

    Σοβαρό επεισόδιο στην πλατεία Αγίας Σοφίας, όταν δύο άτομα Ρομά...