BBC: Οι Ρώσοι θεωρούσαν τον Πριγκόζιν «dead man walking»

    Ημερομηνία:

    «Ένας νεκρός που περπατάει». Αυτή είναι η φράση με την οποία περιγράφουν τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, αρκετοί παρατηρητές των ρωσικών πραγμάτων το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά την ανταρσία του κατά του Κρεμλίνου.

    Σύμφωνα με το BBC παρά το γεγονός ότι ο Πριγκόζιν συμφώνησε να φύγει από τη Ρωσία όντας ελεύθερος και να κατευθυνθεί αρχικά στη Λευκορωσία και την Αγία Πετρούπολη και στη συνέχεια στην Αφρική, αυτό δεν σήμαινε ότι θα ήταν ασφαλής.

    Όπως σχολίασε ο διεθυντής της CIA William Burns «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που ο Πούτιν προσπαθεί να σερβίρεται κρύο ή κάτι τέτοιο». Ωστόσο τίποτε από τα παραπάνω όπως τονίζει το BBC δεν σημαίνει ότι ο ηγέτης της Wagner και η συνοδεία του στοχοποιήθηκαν σκόπιμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ευρώπη τα 10 δημοφιλέστερα σιντριβάνια του κόσμου: Ένα ελληνικό στην 26η θέση

    Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού...

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Οι οδοντίατροι ξέρουν αν έκανες πρόσφατα στοματικό σeξ

    Ένα βίντεο στο TikTok από έναν οδοντίατρο έγινε viral....

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...