Box office: Το «Υπάρχω» συνεχίζει με 746.036 εισιτήρια σε όλη τη χώρα

    Ημερομηνία:

    Τα 746.036 εισιτήρια σε όλη την Ελλάδα έφτασε το «Υπάρχω» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου για τη ζωή και τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

    Η ταινία έκοψε το τετραήμερο που πέρασε 35.366 εισιτήρια πανελλαδικά με τα 19.449 από αυτά στην Αθήνα και φυσικά δείχνει ότι θα κόψει αρκετά εισιτήρια ακόμα για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στο 1 εκατομμύριο εισιτήρια.

    Στη δεύτερη θέση του top-10 βρέθηκε με το ντεμπούτο του στις αίθουσες το «Ο Πάντινγκτον στο Περού» με 16.614 εισιτήρια πανελλαδικά (9.520 εισιτήρια στην Αθήνα) και ακολούθησε στην τρίτη θέση η «Ληστεία του αιώνα 2» με 12.128 εισιτήρια πανελλαδικά και 6.124 στην Αθήνα. Το «Sonic 3: Η ταινία» είναι στην τέταρτη θέση με 12.127 εισιτήρια (5.886 στην Αθήνα) και σύνολο στα 98.378 εισιτήρια, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει το «Νοσφεράτου» με 11.553 εισιτήρια πανελλαδικά (7.551 στην Αθήνα) και σύνολο στο αρκετά ικανοποιητικό 99.494 εισιτήρια.

    Το «Queer» με τον Ντάνιελ Κρεγκ έκοψε 3.785 εισιτήρια σε 28 αίθουσες πανελλαδικά και το «Αληθινός πόνος» έκοψε 3.565 εισιτήρια σε 39 αίθουσες σε όλη τη χώρα.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλί

    Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα...

    Εντυπωσιακή Τζωρτζίνα Λιώση με Dear Violet

    Μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ έκανε πριν από λίγες μέρες η Τζωρτζίνα...

    Οι 5 τρόποι με τους οποίους οι χάκερ κλέβουν κωδικούς πρόσβασης

    Oι κωδικοί πρόσβασης (passwords) είναι η αχίλλειος πτέρνα της...

    Όμηρος: Αυτός είναι ο χρησμός της Πυθίας που δεν κατάφερε να λύσει και τον οδήγησε στον θάνατο

    Ο μεγαλύτερος επικός ποιητής των Ελλήνων πέθανε επειδή παράκουσε...