ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Μειώθηκαν τα ενεργά κρούσματα-Επιπέδωση στις νοσηλείες

    Ημερομηνία:

    Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος παρουσιάζοντας τα στοιχεία με τα ενεργά κρούσματα στον νομό μας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «επιδημιολογικά αποφορτίζεται η Αχαΐα.

    Στην περιοχή των Πατρών από τα 1.735 ενεργά κρούσματα έχουμε πέσει σε δυο εβδομάδες σταδιακά στα 1.449 και τώρα στα 1.136».

    Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται επιπέδωση σε ό,τι αφορά στον αριθμό των νοσηλειών στις νοσηλευτικές μονάδες της Πάτρας.
    Χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 58 ασθενείς, δύο μικροί ασθενείς στην Παιδιατρική Κλινική, 13 στην ΜΕΘ και 5 στην ΜΑΦ, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» 46 ασθενείς στην Κλινική Λοιμώξεων και 8 ασθενείς στην ΜΕΘ Covid. «Η κατάσταση είναι απολύτως διαχειρίσιμη. Σύμφωνα με στοιχεία το επόμενο διάστημα εκτιμούμε ότι θα έχουμε μείωση των αριθμών», σημειώνει ο κ. Καρβέλης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δείτε τις τιμές των θαλασσινών! Μέχρι και 15% οι αυξήσεις από πέρυσι – Κάποια προϊόντα σε σταθερές τιμές – φωτό

    Η ώρα για το σαρακοστιανό τραπέζι έφθασε, με τους καταναλωτές να...

    Πάτρα ώρα 6π.μ.: Γεμάτο το κέντρο! Χορός με βεγγαλικά – Εκλεισαν δρόμοι – φωτό και βίντεο

    Η Πάτρα δεν κοιμόταν επί τρεις συνεχόμενες νύχτες. Το...

    Πάτρα: Δείτε πώς γινόταν πεντακάθαρη κάθε πρωί η πόλη – Τόνοι σκουπιδιών μαζεύτηκαν – Βιντεο και φωτο

    Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Πατρέων καθάριζαν την πόλη...

    Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαϊας σε δύο έρευνες για αγνοούμενους – φωτο

    Η ΕΟΔ Αχαΐας την Παρασκευή 20/2 έπειτα από αίτημα...