Χαρδαλιάς κατά Πελετίδη: «Που ήταν τόσα χρόνια ο Δήμος για το πρών 409;»

    Ημερομηνία:

    «Τι έκανε ο δήμαρχος Πάτρας από το 2018 για το 409 πρώην στρατωτικό Νοσοκομείο στην Πάτρα, αναρωτήθηκε στη Βουλή ο υφυπουργός Αμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλου.

    Οπως ανέφερε, το 409 έχει μετατραπεί σε ερείπιο, επί χρόνια αναξιοποίητο, λέγοντας ότι ο Δήμος θα μπορούσε να έχει καταθέσει πρόταση, αλλά το θυμήθηκε το 2023».

    Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι η διαχείριση από την 6η ΥΠΕ την επέστρεψε στο ΥΕΘΑ για να ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση, καθότι αν η αξιοποίηση του «409» δεν γινόταν υπό τον όρο της διαθήκης, θα άνοιγε ο δρόμος διεκδίκησής του από κληρονόμους.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη στην ημερίδα για το Καρναβάλι

    Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε χθες...

    Η ιστορία της Εριέττας, θύματος στα Τέμπη, θυμίζει την τραγωδία της «Αντιγόνης»: «Δεν βρέθηκε τίποτα από το σώμα της»

    Όλες οι ιστορίες των νεκρών, αλλά και των πολυτραυματιών, από το...

    Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Περίοδος ανοχής έως το Πάσχα σε τουρισμό και εστίαση – Έως €10.500 τα πρόστιμα

    Μικρή παραμένει η συμμετοχή των επιχειρήσεων στο καθεστώς της ψηφιακής...

    e-ΕΦΚΑ: Ανανέωση ασφαλιστικής ικανότητας για έναν χρόνο

    Τις προϋποθέσεις για την χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας υπενθυμίζει στους...
    Best Shop