Χαβάη: λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο… κατσίκες

Ημερομηνία:

Οι αρχές στη Χαβάη σχεδιάζουν μια ειδική λαχειοφόρο αγορά για να διανείμουν κάποια ασυνήθιστα έπαθλα – περίπου 700 κατσίκες που ζουν σε εθνικό πάρκο.

PHILOXENIA

Η πολιτειακή Αρχή Γης και Φυσικών Πόρων της Χαβάης ανακοίνωσε ότι οι κατσίκες συγκεντρώθηκαν από το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pu’uhonua o Honaunau, στο οποίο θεωρούνται είδη εισβολείς.

Τα ζώα θα μοιραστούν σε όσους ενδιαφέρονται να τα φροντίσουν και πάρουν μέρος στη λαχειοφόρο αγορά που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου. Όποιος κερδίσει θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 20 κατσίκες και όχι περισσότερες από 50.

Επιπλέον για τη μεταφορά των ζώων θα πρέπει να υπάρχει τρέιλερ μεταφοράς αλόγων μήκους 4,87 μέτρων ή αντίστοιχο μέσο, ώστε να μην διαφύγουν οι κατσίκες.

Το πάρκο, στη δυτική ακτή της Χαβάης, έχει πολιτιστική και ιστορική σημασία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, στο παρελθόν αποτέλεσε καταφύγιο, τόπο προστασίας ηττημένων πολεμιστών, καθώς και αμάχων σε περιόδους πολέμου.?

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κατερίνα Καινούργιου: Δε θα πιστέψετε σε τι δραστηριότητα πήγε την κόρη της

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα»...

Η Anisa Mukaj με μπικίνι σε σκάφος στα Faraglioni του Capri

  Η Αλβανίδα μοντέλο Anisa Mukaj με μπικίνι σε σκάφος...

Πάτρα: Αρχές Νοέμβρη παραδίδονται οι κάρτες για μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο

Στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να είναι έτοιμες προς διάθεση...