Χειρονομία ανθρωπιάς για 6χρονο στο Θέρμο – Δίνει «μάχη» με σοβαρή ασθένεια

    Ημερομηνία:

    Συγκινητική ήταν η στήριξη και η αλληλεγγύη για τον 6χρονο από το Θέρμο που δίνει «μάχη» με σοβαρή ασθένεια. Η εκπαιδευτική κοινότητα και γονείς μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου-Θέρμου, συγκέντρωσαν 13 χιλιάδες ευρώ για την κάλυψη των εξόδων που θα προκύψουν από τις ανάγκες της νοσηλείας του μικρού μαθητή.

    Ο Σύλλογος των Δασκάλων παρέδωσε τη σχετική επιταγή στον δήμαρχο Θέρμου, Σπύρο Κωνσταντάρα, και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους εκ μέρους των γονέων και των εκπαιδευτικών της περιοχής.

    «Υπάρχει φως και ελπίδα στην κοινωνία μας και το παράδειγμα αυτό, σε όλες τις εκφάνσεις της πορείας μας, ας το ακολουθούμε, για να αποδεικνύουμε κάθε μέρα την ανθρωπιά, τη συμμετοχή, την αλληλεγγύη», δήλωσε ο κ. Κωνσταντάρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ο καφές στην Ιταλία; Αυτές είναι οι αληθινές τιμές

    Από τον βορρά ως τον νότο, η Ιταλία αφηγείται...