Χειροπέδες σε 51χρονο Σημαιοφόρο του Ναυτικού για εκδικητική πορνογραφία – Εκβίαζε 61χρονη με ερωτικό βίντεο

    Ημερομηνία:

    Χειροπέδες σε έναν 51χρονο Σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού για εκδικητική πορνογραφία πέρασαν την περασμένη Τρίτη (6/8) στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 51χρονου ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα όταν μία γυναίκα 61 ετών επισκέφθηκε τα γραφεία της Υπηρεσίας και υπέβαλε έγκληση κατά του άνδρα εξηγώντας πως τον γνώρισε διαδικτυακά περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου και πως ανέπτυξαν τακτική επικοινωνία, η οποία στην πορεία απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο.

    Στο πλαίσιο λοιπόν της επικοινωνίας τους, αντάλλαξαν φωτογραφικό υλικό και πραγματοποίησαν βιντεοκλήση με ερωτικό περιεχόμενο.
    Φλίγκος

    Έκτοτε, όπως είπε η γυναίκα, ο 51χρονος άρχισε να την απειλεί καθημερινά, είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε τηλεφωνικά, ότι αν δεν συνευρεθούν ερωτικά θα αποστείλει φωτογραφίες και σχετικό βίντεο σε οικεία και συγγενικά της πρόσωπα, καθώς και ότι θα κοινοποιήσει το σχετικό υλικό σε groups ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που αριθμούν πλήθος μελών.

    Η συνάντησή τους και η σύλληψη
    Ακολούθησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την οποία και προέκυψε η ταυτοποίηση του 51χρονου. Παράλληλα, η γυναίκα επισκέφθηκε εκ νέου τη Δίωξη και ανέφερε ότι δέχθηκε να συναντήσει τον 51χρονο σε μία καφετέρια στην Αθήνα την Τρίτη 6 Αυγούστου.

    Έτσι το πρωί εκείνης της ημέρας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο 51χρονος και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, κατά τη μετάβασή του στο σημείο (καφετέρια) που είχαν συμφωνήσει με την 61χρονη.

    Κατά τη διενέργεια σωματικής έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, από την επιτόπια έρευνα του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η παθούσα γυμνή και μη, καθώς και βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν αυτή σε προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου.

    Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 51χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

    Ο 51χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε χθες Τετάρτη στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Δεν έχουμε κάνει σεξ με τον σύντροφό μου εδώ και δύο χρόνια – Κατηγορεί το σώμα μου»

    Ηαπουσία ερωτικής επαφής σε μια σχέση μπορεί να τη φθείρει, αλλά...

    Τζένιφερ Άνιστον: Ο νέος της σύντροφος, Τζιμ Κέρτις εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της

    Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κέρτις, τη συνόδευσε στην...

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...

    Κυψέλη: Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο καθαριότητας

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης...