Η Χριστίνα Αλεξανιάν, ανήμερα της ημέρας θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν.

Στις 30 Νοεμβρίου του 2015, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, ο Μηνάς Χατζησάββας και κάποιοι από τους πιο στενούς του φίλους φρόντισαν να δείξουν πως ακόμα τους λείπει πολύ.

Μεταξύ αυτών ήταν και η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία φρόντισε να πει σε όλους πως δεν ξέχασε ποτέ τον καλό της φίλο, Μηνά Χατζησάββα και έτσι πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το παρελθόν.

«Ο χρόνος δείχνει πως δεν εξοικειώθηκα με την απουσία σου. Μηνάκο μου πολύτιμε θα σου χρωστάω πάντα ότι ήσουν ο πρώτος που πίστεψε στο όνειρο μου. Σε αγαπώ έστω και από απόσταση

Μήνας Χατζησάββας»,  έγραψε η Χριστίνα Αλεξανιάν στην λεζάντα της φωτογραφάις, για τον ηθοποιό με τον οποίο είχε συνεργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία και είχαν παίξει μαζί και στη θρυλική σειρά του MEGA «Αναστασία».

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσίευση συγκίνησε τους διαδικτυακούς φίλους της γνωστής ηθοποιού, οι οποίοι άφησαν το δικό τους μήνυμα αγάπης στη μνήμη του Μηνά Χατζησάββα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Αλεξανιάν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

T