Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επαναφορά της στάσης του λεωφορείου στα Καραίικα

    Ημερομηνία:

    Την επαναφορά της στάσης του λεωφορείου στα Καραίικα Αχαΐας, ζήτησε σε επικοινωνία της με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Ανδρέα Μανωλόπουλο, η τ. Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, στηρίζοντας το αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

    Ο κ. Μανωλόπουλος δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του αιτήματος -με την κα. Αλεξοπούλου να τον ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση-  αναγνωρίζοντας την ανάγκη επαναφοράς της στάσης, καθώς η πλησιέστερη βρίσκεται στον Ριόλο, σε σημαντική απόσταση από τον οικισμό.

    Η εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας με την τοπική κοινωνία και των παρεμβάσεων που στοχεύουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, με έμφαση στην προσβασιμότητα και στη συγκοινωνιακή σύνδεση όλων των περιοχών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκοπευτής της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ πυροβολεί με φοβερή ακρίβεια ταχύπλοο με κοκαΐνη στον Ειρηνικό, δείτε βίντεο

    Την Τρίτη, η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ κατέσχεσε πάνω από 9.000 κιλά...

    Οι συνταξιούχοι της Αχαΐας στο πλευρό των αγροτών

    Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας “Η Αναγέννηση”, σε...

    ΑΧΑΪΑ: Μάθημα σε τσίγκους…ακόμα και για 20 χρόνια – Τραγική η εικόνα σε σχολεία της Πάτρας και του Αιγίου

    Η επί χρόνια αντιπαράθεση στην ελληνική πολιτική «σκακιέρα» για...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε μωρό 18 μηνών και το σκότωσε

    Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (6.12.2025)...