Χριστίνα Αλεξοπούλου : Ικανοποίηση για την παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών στο ζήτημα των Νοσηλευτών των σχολικών μονάδων.

    Ημερομηνία:

    Η Αχαιή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη στο ζήτημα της κάλυψης των κενών των σχολικών μονάδων από νοσηλευτές με ειδικότητα τη κοινοτική νοσηλευτική.

    Με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών τέθηκε σε διαβούλευση σχετική διάταξη που αφορά στους νοσηλευτές σχολικών μονάδων και καθορίζεται το πλαίσιο για την πραγματοποίηση της άσκησης των ειδικευομένων νοσηλευτών στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Νοσηλευτικής, στις σχολικές μονάδες και ο αριθμός αυτών που θα ασκούνται ανά μονάδα.

    Με αυτό τον τρόπο, τονίζει η κα Αλεξοπούλου, θα γίνει δυνατή η τοποθέτησή τους σε αυτές, θα επιλυθεί ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά στη σύγχρονη στελέχωση των σχολικών μονάδων της χώρας και θα δοθεί η ευκαιρία εργασίας για αρκετούς νέους με το σχετικό αντικείμενο κατάρτισης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική...

    Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε, περιγράφει η 21χρονη για τον οδηγό ταξί

    Τα όσα έζησε όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει έξτρα χρέωση,...

    Δόθηκε λύση στο θέμα της σύνδεσης των «Καραχαλέικων» με τον νέο αυτοκινητόδρομο

    Δόθηκε λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί για τα...