Χριστίνα Αλεξοπούλου : Ικανοποίηση για την παρέμβαση του Υπουργείου Εσωτερικών στο ζήτημα των Νοσηλευτών των σχολικών μονάδων.

    Ημερομηνία:

    Η Αχαιή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη στο ζήτημα της κάλυψης των κενών των σχολικών μονάδων από νοσηλευτές με ειδικότητα τη κοινοτική νοσηλευτική.

    Με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών τέθηκε σε διαβούλευση σχετική διάταξη που αφορά στους νοσηλευτές σχολικών μονάδων και καθορίζεται το πλαίσιο για την πραγματοποίηση της άσκησης των ειδικευομένων νοσηλευτών στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας και Κοινοτικής Νοσηλευτικής, στις σχολικές μονάδες και ο αριθμός αυτών που θα ασκούνται ανά μονάδα.

    Με αυτό τον τρόπο, τονίζει η κα Αλεξοπούλου, θα γίνει δυνατή η τοποθέτησή τους σε αυτές, θα επιλυθεί ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά στη σύγχρονη στελέχωση των σχολικών μονάδων της χώρας και θα δοθεί η ευκαιρία εργασίας για αρκετούς νέους με το σχετικό αντικείμενο κατάρτισης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Ήταν τόσο απλός και ταπεινός ο Παντελής»

    Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός...

    Ο Θάνος Πλεύρης Face2Face με την Κατερίνα Παναγοπούλου: «Όποιος μπει παράνομα δεν θα νομιμοποιηθεί ποτέ»

    Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή...

    Αξεπέραστο εμπόδιο οι τιμές της αγοράς κατοικίας

    Ολο και μεγαλύτερο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας,...

    Στα αζήτητα 176 εκατ. ευρώ από επιστροφές φόρου

    Χιλιάδες φορολογούμενοι και επιχειρήσεις έχουν να εισπράξουν σημαντικά ποσά...