Χριστίνα Αλεξοπούλου: Κοντά στους Αχαιούς επιχειρηματίες στην FOOD EXPO 2023

    Ημερομηνία:

    Τις αχαϊκές εταιρείες, που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2023 στην Αθήνα, επισκέφθηκε η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

    Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

    Η κα Αλεξοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Αχαιούς επιχειρηματίες και να ενημερωθεί για τις προσπάθειές τους ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

    Η Αχαιή Βουλευτής συνεχάρη τους επιχειρηματίες για τις πρωτοβουλίες τους που ως μόνο στόχο έχουν την ανάδειξη και την προώθηση της περιοχής μας. Τόνισε δε, ότι η εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων είναι ο μόνος δρόμος για την ουσιαστική ανάπτυξη που θα φέρει νέες επενδύσεις και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας. Ανέφερε επίσης τη βούληση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να υποστηριχθεί και να ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα η οποία αποτελεί πυλώνα προόδου και εφαλτήριο ενίσχυσης της χώρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΑΛΕΞΗΣ ΣΚΑΡΜΕΑΣ: Να, γιατί δεν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος

    του Αχιλλέα Ροδίτη Αυτή η συνέντευξη με τον πρώην αντιδήμαρχο...

    Συνταγή για υγιεινή μους σοκολάτας – Το μυστικό συστατικό του Gordon Ramsay για υπέροχη γεύση

    Ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay μοιράστηκε την απλή και υγιεινή συνταγή...

    Ευρώπη Κατά του ανεξέλεγκτου τουρισμού

    Οι κάτοικοι πολλών τουριστικών πόλεων στη Νότια Ευρώπη ετοιμάζονται...

    Τα μυστικά του marketing – Γιατί τα Ikea πουλάνε 1 δισεκατομμύριο κεφτεδάκια

    29 Απριλίου 2018  Η Σουηδία, η χώρα των Ikea και...