Χριστίνα Αλεξοπούλου:  Μαζί με την κοινωνία, βάζουμε τις κουκούλες στο περιθώριο

    Ημερομηνία:

    Η στοχοποίηση των γραφείων της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη μια φορά, με καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων, είναι γεγονός ωμής βίας, αποτρόπαιο και καταδικαστέο.

    Αυτοί που κινούνται στο μίσος και στο σκοτάδι, πρέπει να γνωρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που αποκατέστησε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, δεν φοβάται τους κουκουλοφόρους.

    Οι αξίες και οι αρχές της Δημοκρατίας, τις οποίες η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί με πίστη και υπευθυνότητα, δεν εκβιάζονται από αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν νόμους της ζούγκλας. Συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους δικαίου, με σεβασμό και προσήλωση στις αρχές μας, βάζοντας μαζί με την κοινωνία, τους τραμπούκους στο περιθώριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον οδοντωτό

    Εγραψαν φίλοι του οδοντωτού: Οδοντωτός Διακοπτού Καλαβρύτων. Σήμερα είναι η 7η...

    Η ιστορική φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου από την Πάτρα

    Εγραψε ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: 1991 Ομιλία του Ανδρέα...

    Πάτρα: Πόλη – έρμαιο των βανδάλων – ΔΕΙΤΕ καταστροφές

    Η εικόνα δεν είναι απλώς απογοητευτική, είναι εξοργιστική. Μια...

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...