Χρήστος Μάστορας: «Ήταν “ντίρλα” και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους» εξηγεί ο Σταύρος Μπαλάσκας

    Ημερομηνία:

    Ο Χρήστος Μάστορας παραμένει στο επίκεντρο μετά τη σύλληψή του, σε μπλόκο της Τροχαίας, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο τραγουδιστής θα απολογηθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου του 2025. Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρει ότι κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους και εξηγεί όλα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας. Υποστηρίζει πως ο καλλιτέχνης ήταν «ντίρλα», όπως είπε, από τα ποτά που είχε καταναλώσει και σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να αποφύγει τον έλεγχο.

    Μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίστηκε την Δευτέρα (03-02-2025) ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πασίγνωστος τραγουδιστής επιχείρησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο της Tροχαίας, πατώντας γκάζι και κάνοντας ελιγμό.

    proliptikes

    «Το περιστατικό έγινε λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια. Του κάνανε νόημα σταμάτησε, μπήκε στην ουρά να ελεγχθεί, άρχισαν να ελέγχουν τον μπροστινό του. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε, σου λέει την ‘έβαψα’. Πάτησε γκάζι και την έκανε», λέει στο Mega ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας. «Μπορεί να φάει και έναν χρόνο φυλακή» προσθέτει ο Σταύρος Μπαλάσκας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διάστημα: Η πρώτη τρισδιάστατη δομή ατμόσφαιρας εξωπλανήτη

    Την τρισδιάστατη δομή της ατμόσφαιρας ενός πλανήτη έξω από το...

    Οι «φόροι της αμαρτίας» κάνουν καλό στην κοινωνική ευημερία

    Τη διαφοροποίηση των «φόρων αμαρτίας», δηλαδή των φόρων που...

    Αγορά ακινήτων: Εκατομμυριούχοι «μεταναστεύουν» στην Ελλάδα

    Σημαντικές εισροές κεφαλαίων από το εξωτερικό έχει καταγράψει η...

    Κίνα: Ζυγαριές στα ξενοδοχεία για αντιμετώπιση της παχυσαρκίας

    Το υπουργείο Υγείας της Κίνας παρουσίασε μια σειρά μέτρων,...