Χρήστος Μάστορας: «Ήταν “ντίρλα” και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους» εξηγεί ο Σταύρος Μπαλάσκας

    Ημερομηνία:

    Ο Χρήστος Μάστορας παραμένει στο επίκεντρο μετά τη σύλληψή του, σε μπλόκο της Τροχαίας, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο τραγουδιστής θα απολογηθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου του 2025. Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρει ότι κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ενός έτους και εξηγεί όλα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας. Υποστηρίζει πως ο καλλιτέχνης ήταν «ντίρλα», όπως είπε, από τα ποτά που είχε καταναλώσει και σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να αποφύγει τον έλεγχο.

    Μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίστηκε την Δευτέρα (03-02-2025) ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αλκοτέστ χτύπησε «κόκκινο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πασίγνωστος τραγουδιστής επιχείρησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο της Tροχαίας, πατώντας γκάζι και κάνοντας ελιγμό.

    «Το περιστατικό έγινε λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια. Του κάνανε νόημα σταμάτησε, μπήκε στην ουρά να ελεγχθεί, άρχισαν να ελέγχουν τον μπροστινό του. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε, σου λέει την ‘έβαψα’. Πάτησε γκάζι και την έκανε», λέει στο Mega ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας. «Μπορεί να φάει και έναν χρόνο φυλακή» προσθέτει ο Σταύρος Μπαλάσκας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

    Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα...

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...

    Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

    ια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για...