«Χτύπημα» στην παράνομη αλιεία στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Ημερομηνία:

Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκεται η παράνομη αλιεία, με τους ελέγχους να είναι εντατικοί. 1.200 οργιές παράνομα δίχτυα εντόπισε και κατάσχεσε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου βραδινές ώρες της Τρίτης, στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Συγκεκριμένα ετός της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου βρέθηκαν 1.200 οργιές δίχτυα μονόκλωνα από μεσινέζα (κρυσταλλιζέ).

Η ποσότητα των κατασχεμένων διχτυών καταστράφηκε όπως προβλέπουν οι διατάξεις του Αλιευτικού Κώδικα. Τα στελέχη του λιμεναρχείου θα συνεχίσουν και τους καλοκαιρινούς μήνες τους ελέγχους.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μου έλεγε να «μην είμαι ξενέρωτη» ενώ με εξανάγκαζε σε στοματικό σεξ: Σοκάρει η κατάθεση γυναίκας στη δίκη του Ράσελ Μπραντ

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε...

Χαμός στο δικαστήριο με Φιλιππίδη και Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, σου έκανα παρέα γιατί σε λυπόμουν»

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται...

Δραματική προειδοποίηση από τον CEO της Ryanair: Ερχεται η μεγαλύτερη αύξηση εισιτηρίων όλων των εποχών στην Ευρώπη

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές κύμα ανατιμήσεων στα αεροπορικά εισιτήρια...

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Τεράστιος λευκός καρχαρίας πετάγεται έξω από τη θάλασσα μπροστά σε έκπληκτους λουόμενους

Ένα απρόσμενο και εντυπωσιακό θέαμα αντίκρισαν επισκέπτες στην παραλία...