ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ποιους γνωστούς Πατρινούς είδαμε στο Run Greece

    Ημερομηνία:

    Πιστοί για ακόμα μια χρονιά οι πατρινοί, στο ραντεβού τους για το Run Greece Patras. Εκατοντάδες άτομα, έδωσαν το παρών και έτρεξαν στους αγώνες, στέλνοντας το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή μέσω του αθλητισμού.

    Ανάμεσα στους δρομείς ήταν και πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα… τρέχοντας!

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, δεν θα μπορούσε να λείψει από το event αυτό. Δίπλα του, για ακόμα μια χρονιά ο Νίκος Ρουμελιώτης. Ο Συντονιστής επιχειρήσεων της Π.Υ. για τη Νότια Ελλάδα, έβγαλε για λίγο την στολή του πυροσβέστη και έβαλε τα αθλητικά του, τρέχοντας στους δρόμους της πόλης.

    Και η ΕΛΑΣ ήταν εκεί. Οι συνδικαλιστές Γιώργος Μπαλάσης και Μαρία Θεοδοσοπούλου, έστειλαν τρέχοντας το δικό τους μήνυμα.

    Στο Run Greece Patras συμμετείχαν και άλλλα πρόσωπα που διαπρέπουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως ο Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, ο Αργύρης Αγγελόπουλος και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης, αλλά και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Πετρόπουλος.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...