SlideShowΤοπικές Ειδήσεις ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά τη νύχτα στη Μαρίνα Ημερομηνία: 04/11/2024 Πυρκαγιά πολύ μικρής έκτασης εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον «Λάγιο» στην Μαρίνα Πάτρας. Άστεγος, προφανώς, προσπάθησε να μαγειρέψει από την δυτική πλευρά της εγκατάστασης στην θάλασσα. https://flamis.gr/wp-content/uploads/2024/11/videoplayback-1.mp4 Tagsμαρινα Προηγούμενο άρθροΒασίλης Λεβέντης: «Διαψεύδω πως κινδύνευσα να πεθάνω, ζω»Επόμενο άρθροΠΑΤΡΑ: Κινητοποιήσεις μαθητών με κλειστά σχολεία! Συγκέντρωση το μεσημέρι στην Πλ. Γεωργίου Κοινοποίηση: FacebookTwitterPinterestLinkedin Τελευταία Νέα Τρώτε αργά το βράδυ; Τι αλλάζει στις καύσεις και την αποθήκευση λίπους – Έρευνα απαντά ΣΥΝΤΑΓΗ: Κεφτεδάκια με σάλτσα καρυδιού και πατάτες Brisket: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι και γίνεται λουκούμι Πάτρα: Σε 25 ημέρες το Welcome to UP 2025, «ανεβάζει» σε άλλη διάσταση τη Φοιτητική εμπειρία Δήμος Αιγιαλείας: Κήρυξη της καμμένης περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κοινοποίηση: FacebookTwitterPinterestLinkedin Περισσότερα ΆρθραΣχετικα Τρώτε αργά το βράδυ; Τι αλλάζει στις καύσεις και την αποθήκευση λίπους – Έρευνα απαντά 9 λεπτά πριν ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%8d/ ΣΥΝΤΑΓΗ: Κεφτεδάκια με σάλτσα καρυδιού και πατάτες 20 λεπτά πριν Υλικά 500 γρ. κιμά (μείγμα μοσχαρίσιου και χοιρινού) ... Brisket: Πώς το φτιάχνουμε στο σπίτι και γίνεται λουκούμι 31 λεπτά πριν Για τους κρεατοφάγους το brisket θεωρείται comfort food γι’ αυτό και... Πάτρα: Σε 25 ημέρες το Welcome to UP 2025, «ανεβάζει» σε άλλη διάσταση τη Φοιτητική εμπειρία 42 λεπτά πριν Το Welcome to UP 2025, η μεγάλη πρωτοποριακή γιορτή...