Δεκτό το αίτημα κήρυξης του δήμου Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

    Ημερομηνία:

    Δεκτό έγινε το αίτημα του δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

    Για την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

    Ο κ. Λιβανός που επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές της παραχελωίτιδας υπογράμμισε ότι θα ήταν χρήσιμο να καταθέσει και ο Δήμος Μεσολογγίου αίτημα, για να επανενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

    Σύμφωνα πάντως με το aixmi-news.gr o Δήμος Μεσολογγίου από τις 16 Οκτωβρίου κατέθεσε αίτημα προς την Περιφέρεια για την επανένταξη του Δήμου στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η Περιφέρεια με την σειρά της μεταβίβασε το αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...