Δεκτό το αίτημα κήρυξης του δήμου Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

    Ημερομηνία:

    Δεκτό έγινε το αίτημα του δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

    Για την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

    Ο κ. Λιβανός που επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές της παραχελωίτιδας υπογράμμισε ότι θα ήταν χρήσιμο να καταθέσει και ο Δήμος Μεσολογγίου αίτημα, για να επανενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

    Σύμφωνα πάντως με το aixmi-news.gr o Δήμος Μεσολογγίου από τις 16 Οκτωβρίου κατέθεσε αίτημα προς την Περιφέρεια για την επανένταξη του Δήμου στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η Περιφέρεια με την σειρά της μεταβίβασε το αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...