Δεκτό το αίτημα κήρυξης του δήμου Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

    Ημερομηνία:

    Δεκτό έγινε το αίτημα του δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

    Για την εξέλιξη αυτή ενημέρωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός που είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

    Ο κ. Λιβανός που επισκέφθηκε πληγείσες περιοχές της παραχελωίτιδας υπογράμμισε ότι θα ήταν χρήσιμο να καταθέσει και ο Δήμος Μεσολογγίου αίτημα, για να επανενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.

    Σύμφωνα πάντως με το aixmi-news.gr o Δήμος Μεσολογγίου από τις 16 Οκτωβρίου κατέθεσε αίτημα προς την Περιφέρεια για την επανένταξη του Δήμου στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η Περιφέρεια με την σειρά της μεταβίβασε το αίτημα προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξαφάνιση Λόρας: Τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στο «φιάσκο»! Τα κανάλια έβγαζαν μάρτυρες πώς… την είχαν δει

    Είκοσι δύο ημέρες ολόκληρη η χώρα και η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσαν τη...

    Αφέθηκε ελεύθερος ο Ερφάν Σολτανί, είχε συλληφθεί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν

    Ο Ιρανός διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί, που συνελήφθη στο πλαίσιο του κινήματος αμφισβήτησης της εξουσίας...

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...