Δένδιας: 1.059 κατοικίες παραδίδονται έως το 2026 σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπαιδευτικούς και γιατρούς

    Ημερομηνία:

    «Η οικογένεια αποτελεί θεμέλιο της ελληνικής κοινωνίας. Ύψιστη προτεραιότητά μας, η έμπρακτη στήριξη της στρατιωτικής οικογένειας και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής της». Αυτό υπογραμμίζει, με ανάρτησή στο Χ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επί τη ευκαιρία της σημερινής Διεθνούς Ημέρας Οικογένειας.

    Με την «Ατζέντα 2030», συμπληρώνει, «κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων που μετατίθεται θα παίρνει το κλειδί ενός σπιτιού για τη στέγαση του ίδιου και της οικογένειάς του».

    Ο κ. Δένδιας συνοδεύει την ανάρτησή του παραθέτοντας κάρτα με στοιχεία για τις 1.059 κατοικίες που παραδίδονται έως το 2026 σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπαιδευτικούς και γιατρούς, σε Αιγαίο και Θράκη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λίνα Μενδώνη: Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

    ​Δηλώνοντας, για μια ακόμη φορά, την αταλάντευτη θέση της...

    Συμμετοχή του Δήμου Αιγιαλείας στην Έκθεση Τουρισμού HOTELIA – ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

    Ο Δήμος Αιγιαλείας συμμετείχε και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της...

    Από το Ρίο στην Ιταλία ο 18χρονος Μάριος! Ελπίδες να σωθεί το παιδί

    Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το απόγευμα της...

    Ιωάννα Τούνη: Η έξοδος με το γιο της Πάρη που τον ενθουσίασε – «Θα προσπαθήσω να πηγαίνουμε κάθε βδομάδα»

    Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 15/11, μια έξοδο που ενθουσίασε...