Δένδιας για την επέτειο των Ιμίων: «Δεν ξεχνάμε τον Χρ. Καραθανάση, τον Π. Βλαχάκο και τον Εκτ. Γιαλοψό»

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων από την κρίση των Ιμίων, το 1996, με την παραλίγο σύρραξη ναυτικών δυνάμεων της Ελλάδας και της Τουρκίας γύρω από τις ομώνυμες βραχονησίδες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου του 1996, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, έκανε μια σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ.

    «Δεν ξεχνάμε τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό. Έπεσαν υπέρ πατρίδος στα Ίμια, πριν από 29 χρόνια», έγραψε συγκεκριμένα ο Υπουργός.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...