Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου»

    Ημερομηνία:

    Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

    Η επιχειρηματίας όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα βίωνε σεβόμενη την επιθυμία του συζύγου της που δεν ήθελε ο κόσμος να ξέρει τι περνά.

    Μια μέρα πριν του πει το «τελευταίο αντίο», επικοινώνησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της ενώ παράλληλα έκανε και μια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

    «Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε διαβάζοντας τα λόγια που της είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

    «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος».

    Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υπενθύμισε πως όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει αύριο στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα του αποδοθούν και όλες οι τιμές που του αρμόζουν.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...