Διαιτητής στο Eurobasket σφύριξε δύο αγώνες σε 13 ώρες

    Ημερομηνία:

    Το φετινό Eurobasket θα μνημονεύεται σίγουρα για πολύ καιρό για τις ματσάρες που μας έχει προσφέρει. Ένα ζήτημα ωστόσο που έχει προκαλέσει αρνητικές κρητικές στο τουρνουά είναι αυτό της διαιτησίας, με τη FIBA να αποφασίζει να «προκρίνει» 20 διαιτητές για τους αγώνες των «16».

    Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης λοιπόν, και μιας και τα ματς είναι συνεχόμενα, ο Βόσνιος ρέφερι, Αντεμίρ Τσουράποβιτς, κλήθηκε να δουλέψει…υπερωρίες στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, ήταν στην αν αναμέτρηση μεταξύ Ισπανίας και Λιθουανίας, ενώ περίπου 13 ώρες μετά ξαναβρέθηκε στο γήπεδο για σφυρίξει το παιχνίδι Ουκρανία – Πολωνία.

    Είναι σαφές πως η κόπωση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ είναι μεγάλη και για τον διαιτητή και μπορεί να οδηγήσει πολύ πιο εύκολα σε λάθος αποφάσεις που θα μπορούν να κρίνουν την έκβαση του ματς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...