Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Μαίνεται φωτιά στο Δερβενάκι, σταματούν τα τρένα

    Ημερομηνία:

    Διεκόπη λόγω της φωτιάς στην περιοχή Δερβενάκι της Αιγιάλειας η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του 162,5ου χιλιομέτρου, στην γέφυρα “Τσαγρή”.

    Διακόπτονται δρομολόγια τρένων

    Διακόπτονται προσωρινά τα δρομολόγια της αμαξοστοιχίας στη γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό με εντολή της Πυροσβεστικής, λόγω της πυρκαγιάς στο Δερβενάκι Αιγιαλείας.Το δρομολόγιο 1337 θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

    Μεγάλη πυρκαγιά στο Δερβενάκι

    Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στις 15:51 σε δασική έκταση στην περιοχή Δερβενάκι, του Δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα, σύμφωνα με ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται, μέχρι στιγμής, κάποια κατοικημένη περιοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο το μνημόσυνο του Γεώργιου Σπανού

    ΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ στις 26-07-2025 40/ήμερο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ...

    ΠΑΤΡΑ: Ιδρυση φορέα που ανοίγει τον δρόμο για το πρώην 409

    Με το που ανακοινώθηκε χθες από το υπουργείο Εθνικής...

    ΠΑΤΡΑ: 15χρονος με θερμοπληξία στην ΜΕΘ Ρίου

    Στη ΜΕΘ Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι...