Διασύνδεση POS – ταμειακών: Σαρωτικοί έλεγχοι και υψηλά πρόστιμα

    Ημερομηνία:

    Κάτω από το ραντάρ της εφορίας θα περάσουν όσοι δεν έχουν κάνει την διασύνδεση POS-ταμειακών. Όπως είναι λογικό, όλοι βρίσκονται στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ η οποία με ειδικό αλγόριθμο βγάζει τους παραβάτες.

    Μάλιστα, δεν λείπουν και εκείνοι οι οποίοι βγάζουν τη διασύνδεση από την πρίζα, ευελπιστώντας ότι θα βάλουν στην τσέπη τις εισπράξεις για λίγες μέρες με μεγάλο τζίρο, χωρίς να αποδώσουν ΦΠΑ και να πληρώσουν φόρους.

    Αναμενόμενο είναι να ακολουθούν οι ελεγκτές για την επιβολή προστίμων καθώς θα ξεκινά από 10.000 έως και 20.000 ευρώ, λουκέτα και τακτικό έλεγχο.Ήδη οι πρώτοι παραβάτες έχουν πέσει στα δίχτυα της ΑΑΔΕ αφού νωρίτερα ο ειδικός αλγόριθμος και το σχετικό λογισμικό της ΑΑΔΕ χτύπησαν κόκκινο.

    Με βάση αυτά τα ευρήματα έχουν σχεδιαστεί ελεγκτικές δράσεις ευρείας κλίμακας σε όλη τη χώρα και τα πρώτα αποτελέσματα έφεραν «πονοκεφάλους» στους παραβάτες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαλκιδική: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» πάνω σε οικογένεια – Νεκρός ο πατέρας

    Θανατηφόρα παράσυρση σημειώθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου (19/07), στο...

    Κάλεσμα ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού για συμμετοχή στην έκθεση για το Πατρινό Καρναβάλι

    Κάλεσμα στους εκπροσώπους των πληρωμάτων που συμμετείχαν στο Παιχνίδι...

    «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

    Με το θεατρικό έργο του Γαλλο-ουρουγουανού Σέρχιο Μπλάνκο «Μια...

    Αιγιάλεια: Από τη… ντισκοτέκ την παλιά βρέθηκαν στο αυτόφωρο- Τέσσερις συλλήψεις για διατάραξη

    Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από...