Διέλυσαν αρραβώνα Ρομά με πυροβολισμούς και καδρόνια στα Φάρσαλα

    Ημερομηνία:

    Μακελειό έγινε σε έναν οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα, όταν μέλη μιας από τις δυο οικογένειες που είχαν αρραβωνιάσει τα παιδιά τους έκαναν… έφοδο στο σπίτι της δεύτερης πυροβολώντας και προκαλώντας ζημιές.

    Φλίγκος

    Ακόμη παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της επίθεσης, ωστόσο υπάρχει υποψία ότι οι εισβολείς δυσαρεστήθηκαν με όσα συμφωνήθηκαν εν όψει γάμου. Έτσι, όρμησαν στο σπίτι της άλλης οικογένειας όπου βρίσκονταν εννέα άτομα και ένας από αυτούς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα προς το κτίριο, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον! Αυτοί που τον ακολουθούσαν, ήταν οπλισμένοι με καδρόνια με τα οποία προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι και σε δυο οχήματα των ενοίκων που ήταν παρκαρισμένα απ’ έξω!

    Απρόβλεπτη κατάληξη θα είχε το επεισόδιο αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα η αστυνομία, οι η οποία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις. Αυτός που πυροβόλησε και άλλοι δύο που συμμετείχαν στην επίθεση είχαν προλάβει να διαφύγουν και αναζητούνται, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ: 12χρονος οδηγούσε εταιρικό αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο πατέρας του

    Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος...

    Αμφιλοχία: Γέμισε ο δρόμος καλαμπόκι και σταμάτησε η κυκλοφορία – ΦΩΤΟ

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας,...

    Η Δυτική Ελλάδα θρηνεί τον Martin McDarren! Δεν τα κατάφερε… – ΦΩΤΟ

    Την απώλεια ενός πραγματικά ξεχωριστού ανθρώπου θρηνεί σήμερα 06/06/2025...