Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο

    Ημερομηνία:

    Μία φωτογραφία της οποίας πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή φαίνεται ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού και πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

     

    Φλίγκος
    ICECAP

    Όπως αναφέρει το Golden Down Watch, που καταγράφει και μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις της δίκης της Χρυσής Αυγής ήδη από τον πρώτο βαθμό τη στιγμή που υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ του κοινού καθώς οι οπαδοί των ναζί συνέχιζαν να προκαλούν, «ο συνήγορος του, Λαγού, Κ. Πλεύρης κατά την έξοδό του σηκώνει το χέρι και χαιρετάει ναζιστικά».

     

    Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και δημοσιεύθηκε από τη σελίδα στο Instagram «faseismos_kai_frikes», ενώ η φωτογραφία κυκλοφορεί ήδη στα social media προκαλώντας σειρά αντιδράσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καθιστική εργασία: Είναι ο «αόρατος» εχθρός της μακροζωίας;

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5/

    Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Γιατί μας παχαίνουν; Ολη η αλήθεια

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bc%ce%b1%cf%82/