Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο

    Ημερομηνία:

    Μία φωτογραφία της οποίας πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή φαίνεται ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού και πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

     

    Όπως αναφέρει το Golden Down Watch, που καταγράφει και μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις της δίκης της Χρυσής Αυγής ήδη από τον πρώτο βαθμό τη στιγμή που υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ του κοινού καθώς οι οπαδοί των ναζί συνέχιζαν να προκαλούν, «ο συνήγορος του, Λαγού, Κ. Πλεύρης κατά την έξοδό του σηκώνει το χέρι και χαιρετάει ναζιστικά».

     

    Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και δημοσιεύθηκε από τη σελίδα στο Instagram «faseismos_kai_frikes», ενώ η φωτογραφία κυκλοφορεί ήδη στα social media προκαλώντας σειρά αντιδράσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Γεμίζουν οι ταβέρνες και τα παραδοσιακά εστιατόρια τα Σαββατοκύριακα – Οι περιοχές

    Παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι έχει φύγει, η...

    Εκρηξη γάμων μετά τα 50 – Το νέο φαινόμενο

    Στην Ελλάδα σύμφωνα με στατιστική της ΕΛΣΤΑΤ του 2023,...

    Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της

    Η Δανάη Μπάρκα είναι ερωτευμένη και διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο...

    Πάτρα: Το δράμα στην Πλατεία Ομονοίας! Οταν η Πολιτεία… σηκώνει τα χέρια ψηλά! Καταγγελία σοκ από καθηγητή Πανεπιστημίου

    Aντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει νοσηλευθεί, δεν έχει ενοχλήσει ποτέ...