Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο

    Ημερομηνία:

    Μία φωτογραφία της οποίας πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή φαίνεται ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού και πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

     

    Φλίγκος

    Όπως αναφέρει το Golden Down Watch, που καταγράφει και μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις της δίκης της Χρυσής Αυγής ήδη από τον πρώτο βαθμό τη στιγμή που υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ του κοινού καθώς οι οπαδοί των ναζί συνέχιζαν να προκαλούν, «ο συνήγορος του, Λαγού, Κ. Πλεύρης κατά την έξοδό του σηκώνει το χέρι και χαιρετάει ναζιστικά».

     

    Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και δημοσιεύθηκε από τη σελίδα στο Instagram «faseismos_kai_frikes», ενώ η φωτογραφία κυκλοφορεί ήδη στα social media προκαλώντας σειρά αντιδράσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία με θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα

    Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για...

    ΗΠΑ: Φόβοι ότι serial killer κυκλοφορεί ελεύθερος – Οι 13 μυστηριώδεις θάνατοι από τον Μάρτιο του 2025

    Μια σειρά ανεξήγητων θανάτων ταλανίζει τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ...

    Από «κόσκινο» τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων – Θα τα αξιολογεί το Δημοσιονομικό Συμβούλιο

    Από την ανεξάρτητη «κρησάρα» του Δημοσιονομικού Συμβουλίου θα μπορούν...

    Πλάκα: Έκλεβαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας – 55χρονη είχε κρύψει πάνω από 1.200 ευρώ στο στόμα και τα μαλλιά της

    Σε πέντε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για κλοπές προχώρησαν...