Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο

    Ημερομηνία:

    Μία φωτογραφία της οποίας πρωταγωνιστής είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτή φαίνεται ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού και πατέρας του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να χαιρετά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

     

    Όπως αναφέρει το Golden Down Watch, που καταγράφει και μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις της δίκης της Χρυσής Αυγής ήδη από τον πρώτο βαθμό τη στιγμή που υπήρχαν αντεγκλήσεις μεταξύ του κοινού καθώς οι οπαδοί των ναζί συνέχιζαν να προκαλούν, «ο συνήγορος του, Λαγού, Κ. Πλεύρης κατά την έξοδό του σηκώνει το χέρι και χαιρετάει ναζιστικά».

     

    Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η δημοσιογράφος Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και δημοσιεύθηκε από τη σελίδα στο Instagram «faseismos_kai_frikes», ενώ η φωτογραφία κυκλοφορεί ήδη στα social media προκαλώντας σειρά αντιδράσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε εκπληκτικό βίντεο: Τα σύννεφα που χορεύουν πάνω από το Παναχαϊκό

     Όταν ο ανατολικός άνεμος συναντά το Παναχαϊκό, τα σύννεφα...

    Βορίζια: Αρχίζουν και μιλούν οι δράστες – Ποιος αποκάλυψε ότι ενεπλάκη στο μακελειό με τον 39χρονο

    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, αναφορικά με τους 4...

    Η Alena Omovych με καυτό μαύρο μπικίνι στην Nikki Beach στο Dubai

    Η Alena Omovych με καυτό μαύρο μπικίνι στην Nikki...

    Πάτρα – ΕΚΤΑΚΤΟ: “Εφυγε” από την ζωή ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης

    Εφυγε από την ζωή ο παιδίατρος, πρώην Διοικητής στο...