Η Γιάννα Παναγοπούλου που εκπροσωπεί την οικογένεια της ανήλικης αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του κατηγορούμενου ο οποίος κάλεσε κόσμο για να του συμπαρασταθεί, έξω από τα δικαστήρια αλλά και έξω από την Ασφάλεια.
«Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το τεκμήριο της αθωότητας, όλα όμως πρέπει να γίνονται στο πλαίσιο του μέτρου. Τέτοιες συμπεριφορές, το να συγκεντρώνεται κόσμος έξω από τα δικαστήρια ή έξω από την αστυνομία, είναι αδιάφορες αλλά μπορεί να δημιουργήσουν και εντυπώσεις.
Το να υποκινούνται άνθρωποι από τον κατηγορούμενο είναι συμπεριφορά που εκφεύγει του μέτρου και γίνεται χάριν εντυπωσιασμού. Θεωρώ ότι η υπόθεση έχει μία άλλη σοβαρότητα, ένα άλλο επίπεδο και ως συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας θα παραμείνω σε αυτό. Τα υπόλοιπα κρίνονται από την κοινή γνώμη και όχι τόσο από τη δικαιοσύνη.

Σε αυτό το δικονομικό στάδιο η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Εάν αφεθεί ελεύθερος αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος να τελέσει και άλλα ποινικά αδικήματα και η δικαιοσύνη τον οδήγησε στη φυλακή. Για εμάς που ασχολούμαστε με το ποινικό δίκαιο, είναι σύνηθες, οι πιο πολλοί κατηγορούμενοι αρνούνται τις έννομες συνέπειες των πράξεων τους και τις κατηγορίες τους. Οι περισσότεροι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις συμπεριφορές τους και να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεων τους» ανέφερε.
Τέλος η κα Παναγοπούλου έκανε σαφές ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά σχετικά με την διαρροή προσωπικών δεδομένων της ανήλικης.
«Ξέρω, έχω ενημερωθεί από την οικογένεια ότι έχουν διαρρεύσει κάποια προσωπικά δεδομένα της ανήλικης. Δεν έχει φτάσει στα χέρια μου όλο το υλικό αλλά μας έχει δοθεί η εντολή να κινηθούμε νομικά απέναντι σε όποιον έχει θίξει δεδομένα της ανήλικης και έχει προσπαθήσει να προσβάλλει την προσωπικότητα της» ανέφερε.
