ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΙΒΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ: Περνά στην αντεπίθεση για το ατύχημα με το τρένο! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ημερομηνία:

    Από τον δικηγόρο της τραυματισμένης από το τρένο ιατρού Βιβής Λουκοπούλου, Κώστα Καρπέτα, λάβαμε το εξής:

    Πρωταρχική σημασία έχει η κατάσταση της υγείας ενός συνανθρώπου μας, ο οποίος μάλιστα έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο να μεριμνά για την υγεία των υπολοίπων συμπολιτών της. Οι αντίξοες συνθήκες, κάτω από τις οποίες ένας γιατρός εκτελεί το λειτούργημά του, είναι γνωστές και οι παθογένειες χρόνιες. Ως εκ τούτου, η όποια συζήτηση περί ατομικής ευθύνης της κ. Λουκοπούλου και οι σχετικές αναφορές και υπαινιγμοί, η οποία, ως γνωστόν, βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτης εξάντλησης έπειτα από συνεχόμενη εφημερία διάρκειας 36 ωρών, πέρα από ανεδαφική, αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων, όπως, τα προφανή ζητήματα ασφαλείας των συγκοινωνιών και τα απάνθρωπα και εξουθενωτικά ωράρια εργασίας των ιατρών, ενώ παράλληλα συνιστούν ευθεία προσβολή της προσωπικότητάς της.
    Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς και οι αιτίες πρόκλησης του συμβάντος πρέπει άμεσα να διερευνηθούν επαρκώς από τους αρμόδιους φορείς. Εξάλλου, οπωσδήποτε θα διερευνηθεί και το αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα εκ του νόμου μέτρα ασφαλείας και αποφυγής πρόσκλησης κινδύνων και ατυχημάτων, όπως λ.χ. η ακριβής θέση και έκταση της προστατευτικής μπάρας στο σημείο, η λειτουργία ή μη του φωτεινού σηματοδότη κλπ. Αυτό, ώστε να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες όπου αρμόζει.
    Στο εξής ας προσεγγίσουμε όλοι μας το συμβάν με προβληματισμό, αλλά και με βαθιά ενσυναίσθηση για το πλήγμα που δέχθηκε η υγεία ενός συνανθρώπου μας, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει την άκρως εξουθενωτική βάρδιά του σε δημόσιο Νοσοκομείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και με drone στον Ριγανόκαμπο

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξελίσσεται από το πρωί  στον καταυλισμό...

    Πάτρα: Φτιάχνουν εσπρέσο και καπουτσίνο… ακόμη και “μπακάλικα”! Η νέα τάση…

    Όλο και περισσότερα Μίνι Μάρκετ, Ψιλικατζίδικα, Παντοπωλεία, ακόµα και...

    Η Prada εξαγόρασε την Versace μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις

    Στα χέρια του Prada Group πέρασε και τυπικά η ιταλική Versace έναντι σχεδόν...