Δήλωση Θεόδωρου Λουλούδη για την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Αχαϊας

    Ημερομηνία:

    Ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αχαΐας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» Θόδωρος Λουλούδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

    «Με χαρά και ικανοποίηση διαπιστώνουμε τη μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών και επιχειρηματιών στην εκλογική διαδικασία.

    Εδώ και ένα χρόνο εργαστήκαμε σκληρά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και μας χαροποιεί ότι το βλέπουμε να γίνεται πράξη καθώς αποδεικνύει ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα για τον φορέα μας.

    Η διαδικασία εξελίσσεται και τονίζουμε ότι είχαμε επισημάνει εγκαίρως στην απερχόμενη διοίκηση την ανάγκη και για επιπλέον εκλογικό τμήμα στην Πάτρα.

    Φίλοι και συνάδελφοι,

    Θέλω να γνωρίζετε ότι η συμμετοχή μου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την επόμενη ημέρα του φορέα. Για ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί ενωτικά, που θα ενισχύει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες και θα αποκτήσει το ρόλο Πρωταγωνιστή που του αρμόζει»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...