ΔΙΜΕΑ: Κατασχέθηκαν & καταστράφηκαν 21.145 τεμάχια διαφόρων απομιμητικών ειδών και επιβλήθηκαν πρόστιμα 157 χιλιάδων ευρώ σε καταστήματα και αποθήκες στην Κρήτη

    Ημερομηνία:

    Ελέγχους σε καταστήματα και αποθήκες χονδρικής πώλησης στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο διενήργησαν ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. – Υπηρεσία Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, από 21-23 Σεπτεμβρίου, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα στο νησί και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

    Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 21.145 τεμάχια διαφόρων απομιμητικών ειδών (είδη ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, αρώματα κ.α) και επιβλήθηκαν πρόστιμα, συνολικού ύψους 157.000 ευρώ σε έξι επιχειρήσεις.

    Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει δίωξη συνδικαλιστική

    Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συνδικαλιστική δίωξη του Προέδρου του Εργατικού...

    Πάτρα: Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα: «Οι όροι Ασφάλισης & Συνταξιοδότησης των Μηχανικών»

    Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Τεχνικό...

    Πάτρα! Ο Δήμος έβαλε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη κεντρικού καταστήματος! Πέταγε σκουπίδια με αποφάγια… εκτός κάδου

    Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου  Πατρέων προχώρησαν σε βεβαίωση...